Udírny a uzení ryb : 54 barevných fotografií, 12 kreseb /

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě,...

Celý popis

Hlavní autor: Binder, Egon M., 1947-
Další autoři: Koubková, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2011
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422070022935 22935 637.56 (neuvedeno) Dostupné 3x